Дани Дуков за новите дати на маратоните в Стара Загора, София и Варна

Младежкият олимпийски фестивал е предвиден за 1-3 юли

Добри Атанасов Добри Атанасов

Бившият роден маратонец Даниел Дуков, който е в екипа, занимаващ се с организацията на веригата маратони  у нас (София, Стара Загора, Варна), както и на Младежкия олимпийски фестивал в КК Албена, съобщи датите и месеците, в които ще се проведат въпросните спортни събития.

Маратон Стара Загора е предвиден за 30 август. Маратонът в София е на 11 октомври.  Последен от веригата е маратон Варна. Ако за първите два датите бяха оповестени от Дани Дуков в интервю за Дарик още в началото на април и нова промяна при тях не настъпи, то за варненския до последно се умуваше за кога да бъде отложен. Той ще стане факт на 7 ноември.  

Станалият вече традиционен младежки олимпийски фестивал в КК Албена, който ще е се проведе за 13-и пореден път, е плануван за 1-3 юли. Отново в рамките на фестивала ще се заложи на 7 вида спорт.

За повече подробности чуйте цялото интервю с Дани Дуков в приложения звуков файл.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук