Димитър Кузманов подкрепи Благотворителния търг на Дарик радио

dsport.bg

Един от най-добрите ни тенисисти Мико Кузманов отново ще бъде посланик на Благовторителния търг на Дарик радио организиран от Ники Кънчев шоу и dsport.bg. Тази година е 10-то юбилейно издание на търга, като отново ще се събират средства, които ще бъдат дарени на Фондация "Нашите недоносени деца" и Сдружение "Аутизъм днес". Патрон на инициативата отново е датския посланник Сьорен Якобсен.

Миналата година в Благотворителният търг на Дарик радио бяха събрани общо 47 702 лева, които бяха разпределени между двете организации.

Въпреки тежката програма Мико Кузманов засне специален клип свързан с инициативата. Кузманов ще участва рамо до рамо с Григор Димитров в дебютното издание на ATP Cup в началото на януари. Тази година бе тежка за пловдивчанинът, който се завърна след контузия, но спечели 19-та титла в турнир на ITF. Тази година Кузманов изпревари Григор Димитров по победи за Купа Дейвис и дели първото място в тази класация с Тодор Енев. Двамата имат по 17 успеха.

Като част от инициативите свързани с търга тази година е и уникалния футболен турнир, който организира dsport. В него ще се включат футболните треньори от Първа лига, водещите съдии, журналисти и отбор, който ще бъде избран от феновете.

В благотворително шоу dsport и Дарик събират треньори, съдии, медии и избрани от Вас звезди

Първата част на Благотворителния търг в ефира на Дарик радио ще е на 12 декември, а втората седмица по-късно.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук