Новият стар старши треньор на ЦСКА Добри Митов изрази задоволство от начина, по който отборът е реагирал след "напрежението, което имаше".

В първия мач без Люпко ЦСКА си го изкара на Витоша

"Това беше планът. Казахме на момчетата, че след напрежението, което имаше в нашия отбор, беше много важно да отбележим рано гол. Да се поуспокоим и да покажем нашите качества. Получи се. Поздравявам нашия отбор и феновете ни", сподели Митов след успеха с 4:0 над Витоша Бистрица.

"Ние търсим най-добрият вариант спрямо футболистите, с които разполагаме. Доста добре се справи целият отбор, заслужават поздравления."

"Ще отбележи Али Соу, бъдете сигурни. Той е много класен, разчитаме на него."

Относно изявите на новото попълнение Томи Юрич, Митов коментира: "При него липсва игровата подготовка, имаме търпението. Работи се индивидуално. Футболист с качества и умения, на който вярваме, че ще ни помогне."

"Имаше настроение, станаха доста добри неща. Може би един от мачовете с най-много положения. Щастливи сме, занапред ще продължаваме в същия дух. Това иска нашата публика. Трудно е това нещо да се постигне, трябва повечко старание и желание от всички. Единствено с Бикел има по-сериозен проблем." 

"Този въпрос не към мен", завърши специалистът на въпрос, дали в паузата на шампионата ще има яснота за треньорския пост в отбора.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS