Двама от ЦСКА тренират в гараж

Двама от футболистите на ЦСКА намериха подходящо място да провеждане на тренировъчни занимания по време на изолацията заради COVID 19. 

Крушчич: Дано до края на април пак сме по терените

Вратарят на червените Густаво Бусато, заедно с едно от новите попълнения Стефано Белтраме, изпълняват стриктно програмата, която е изготвена от кондициония треньор Кирил Динчев. За целта двамата съотборници използват голям гараж в комплекса, в който живеят, любезно предоставен им от техен съсед, чиято собственост е помещението. 

Стойчо Младенов: В България трябва да се играе пролет-есен, надявам се на промени от новото ръководство на БФС

Бразилецът и италианецът наблягат на фитнес упражнения, с които да запазят спортната си форма след прекъсването на шампионата и нормалния тренировъчен процес.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още