Двубоят между Ботев и Левски ще доведе до реорганизиране на движението в Пловдив

dsport.bg

От ОП „Организация и контрол на транспорта” съобщават, че заради мача на Ботев Пловдив и Левски на стадиона в квартал "Коматево" на 9 май (неделя) от 17:45 до 23:00 часа са възможни ограничения в движението на моторни превозни средства. 

По преценка на полицейските органи при необходимост ще бъде спирано движението по ул. „Коматевско шосе“ от околовръстното шосе до кръстовището с ул. „Остромила“ и ул. „Захаридово“, с пропускане на автобусите по линии № 1, 20 и 27 от масовия градски транспорт. Водачите на автобусите са предупредени да карат бавно, внимателно и да се съобразяват с въведената временна организация на движение. От „Организация и контрол на транспорта” призовават и останалите участнци в движението за повишено внимание.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още