Екип на млада звезда от Ман Юнайтед влиза в търга на Дарик

dsport.bg

Екип на младата на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд също ще е част от Десетия юбилеен търг на Дарик радио. Тя е подарък от един от най-добрите и емоционални спортни коментатора у нас - Алекси Сокачев.

Шеф на Левски с огромен жест за благотворителния търг на Дарик радио

Ценният артикул лично е подписан от младата звезда на един от великите отбори в световен мащаб. Сокачев и Грииуд се засякоха на мач между Астана и Манчестър Юнайтед преди няколко седмици.

Златан праща фланелка за благотворителния търг на Дарик и dsport

Освен, че е един от най-емоционалните ни коментатори, Сочаков дълги години коментира най-интересните двубои от Шампионската лига, включително редица финали в надпреварата. В момента той работи в структурите на УЕФА.

Димитър Кузманов подкрепи Благотворителния търг на Дарик радио

Десетото юбилейно издание на търга отново ще се събират средства, които ще бъдат дарени на Фондация "Нашите недоносени деца" и Сдружение "Аутизъм днес". Патрон на инициативата отново е датския посланник Сьорен Якобсен. Миналата година в Благотворителният търг на Дарик радио бяха събрани общо 47 702 лева, които бяха разпределени между двете организации. Първата част на Благотворителния търг в ефира на Дарик радио ще е на 12 декември, а втората седмица по-късно.

Фенклубът на Арсенал в България подкрепя благотворителния търг на Дарик

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още