Екшън в Стара Загора: Феновете не позволиха на Петър Колев да води тренировката (ВИДЕО)

dsport.bg

Напрежение на старта на подготовката на Берое. Множество фенове не позволи на Петър Колев да води днешната тренировка.

Привържениците разговаряха със старши треньора и изразиха недоволството си от неговата работа, след което разкриха пред футболистите, че има осигурени пари и до една седмица ще бъде сформирано дружество, което да вземе акциите. Играчите, които изберат да останат в тима, ще трябва да намалят заплатите си.

„Има осигурени пари, трябва да се сформира дружество. До една седмица ще има развитие. До една седмица ще има развитие казуса Берое във финансово отношение. Ще бъдат уточнени всички неща. С всеки един от вас ще бъдат водени разговори за намаляване на заплатите. Новото дружество няма да може да издържа отбора по начина, по който беше досега“, заяви един от феновете пред футболистите на Берое.  

„Знам, че много от вас са готови веднага да разтрогнат, разчитаме на момчетата, които са от града на останат. Заплатите няма да са по-ниски. Ще имате подкрепата ни. Виждате последните две години какво беше на стадиона. Очакваме от вас мъжко отношение. Берое го е имало и преди вас, ще го има и след нас. Не искаме нищо конкретно сега, но всеки да обмисли добре какви са неговите очаквания и да има готовност да разговаря. Винаги сме излизали от тази ситуация. Разчитаме към всеки един от вас. Решението от тук нататък е ваше. Да знаете, че нещата няма да спрат дотук. До края на седмицата трябва да вземем решение и да отидат на лагер тези, които искат да играят в Берое“, допълни той.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Директор на Берое: Има подадени имейли, част от които доста несериозни

Берое иска да се раздели с Петър Колев, но в момента не може

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още