София осъмна с множество транспаранти в подкрепа на Левски (галерия)

dsport.bg

София осъмна окичена с транспаранти в подкрепа на Левски и върховенството на закона. По всяка вероятност плакатите са поставени от фенове на „сините“. 

Причината е проблемите около главния спонсор на клуба. Неговият собственик Васил Божков в момента е задържан в ОАЕ и очаква своята екстрадиция. Прокуратурата му повдигна 7 обвинения.

На транспарантите пише: "Левски без тире", "Живот без свобода е като тяло без дух", "Закон>произвол", "Най-голямото наказание е да те управлява по-нисш от теб", "Левски оле! Нищо общо с тире!", "В политиката това, което започва със страх обикновено завършва с глупост", "Долу ръцете от отбора на народа", "Клеветата е политически инструмент", "Политиката няма общо с морала", "Събитията не се случват, някой ги прави да се случват", "Efbet? Не благодаря!", "От 1944 до днес без съд и присъда", "Долу ръцете от Левски".

Ако постъпленията от фирмата на Васил Божков към Левски спрат, клубът може да изпадне в тежко финансово състояние.

Снимките ни бяха изпратени на служебната поща на dsport.

Иван Гешев: Васил Божков е със седем обвинения, издадена е европейска заповед за арест

"Нове Холдинг": Държавният апарат работи срещу законите си, в опит да унищожи частен бизнес и Левски

Божков с последно медийно изявление за неопределен период

Гешев: Ще направим всичко възможно да си приберем Божков

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още