Феновете на ЦСКА са купили 100 билета за гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица към 10:30 часа на 8 март, информираха от клуба домакин. Гостуващата агитка има на разположение 250 билета, като пропуски се продават до края на работния ден в мрежата на Eventim. Билети в деня на мача за гостуващия сектор няма да бъдат предлагани.

В същото време феновете на домакините имат възможност да закупят билети също до края на деня в офиса на клуба, разположен на бул. "Джеймс Баучер" 12. Пропуските в деня на срещата ще бъдат достъпни само за членовете на клуба, които могат да ги закупят от касата на големия паркинг.

"Феновете на гостуващия отбор няма да могат да закупят билети в деня на срещата. Билети за гостуващия сектор могат да бъдат закупени до края на деня от физическите каси на eventim - ОМВ, Технополис THE MALL, Office 1 Superstore, Български пощи, Билетен център НДК и др. Досега са продадени 100 билета за гостуващия сектор. Цената на билет е 30 лева, като ВИП пропуските са с цена 40 лева", написаха от ЦСКА 1948.

ЦСКА 1948 дава 250 билета по 30 лева на ЦСКА

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS