Феновете на Дунав на колене пред футболистите

Димитър Пенев Димитър Пенев

Феновете на Дунав паднаха на колене пред играчите на Людмил Киров веднага след последния съдийски сигнал на мача с Ботев Пловдив. Агитката на русенци не спря да подкрепя любимците си през целия двубоя, като бяха особено шум след почивката. 

След края на мача феновете слязоха на пистата, като първоначално футболистите на Дунав се стъписаха. В последствие капитанът Мартин Ковачев и колегите му отидоха да ги поздравят. След кратък разговор между играчите и привържениците членовете на агитката паднаха на колене пред футболистите на Дунав и започнаха да им ръкопляскат. Играчите на "драконите" пък им благодариха за подкрепата. 

Както е известно Дунав е разкъсван от финансови проблеми, като треньорът на тима Людмил Киров разкри, че играчите не са взимали заплати от няколко месеца, а също така им се дължат и премии. Специалистът дори обяви, че е възможно играчите да спрат с тренировките.

Людмил Киров: Безпомощен съм, неяснотата убива футболистите

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още