Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив продължава своята кампания за дарения към Клиниката по инфекциозни болести на УМБАЛ „Свети Георги“.

До момента клиниката получи 3 реанимационни легла, бактерицидни лампи за трите блока и лабораторията, както и различни предпазни материали като ръкавици, респиратори, предпазни гащеризони и наметала за персонала. Стойността на даренията надхвърля 10 500 лева, а в момента предстои закупуването и на пулсомери.

От фенклуба съобщават, че кампанията все още е в ход и набира дарения. "С тяхна помощ ще има възможност за по-добро диагностициране и лечение на пациентите и по-добри условия за работа на медицинския персонал", казват феновете.

От ръководството на Клиниката по инфекциозни болести изказват благодарност и признателност на Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив за инициативата в тези трудни дни, както и на всеки дарител, който се е включил или тепърва ще подкрепи кампанията.

Подкрепата на кампанията е безценна инвестиция в бъдещето на всички нас и на нашите деца. Оборудването ще остане и след COVID-19 и ще продължи да помага за лечението на пациенти в клиниката.

Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив продължава своята кампания за дарения за Клиниката по инфекциозни болести...

Публикувахте от Фенклуб Локомотив Пловдив в Сряда, 22 юли 2020 г.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS