Ферарио Спасов: Търся грешките в мен, има апатия, загубихме нашата агресивност

Старши треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов бе изключително разочарован след загубата от Арда.

"Има много причини не само сега, но и в другите мачове да не се представяме убедително. Изключително търся причините в мен, защото съм човек, който съм се съгласил да работя в този вариант на състава. Няколко пъти казвам, че това може да има негативни последици. Имаме неравностойност в състава на някои позиции. Не обвинявам никой. Търся грешките в мен. Трябва да имаме равностойност в състава през новия сезон и не искам да разочароваме нашите привърженици. Извинявам се за продукцията. Поемам всички негативи, защото в този сгъстен цикъл не сме подготвени кадрово. Това е причината да нямаме тази физиономия, която имахме в края на миналата година. Загубихме нашата агресивност и самочувствие", каза Спасов.

Николай Киров излъга Ботев с Арда и поведе в групата

"По този начин и с тези момчета ще завършим сезона.. Имаме няколко много важни мача и ако ни е останало още малко морал и самочувствие и малко чест ние трябва да направим всичко възможно да не изглеждаме по начина, по който изглеждаме в последните мачове. Ако търсим опрадвания ще намерим много причини. Мачът с ЦСКА си е ЦСКА. Преди този мач също не показвахме истинското си лице. Липсата на агресивност е непонятно за мен. Имаме един жълт картон, което показва апатия. Това не е добре и за това резултатите са такива. Правим всичко възможно, но явно някъде сме сбъркали", допълни треньорът на Ботев.

"Това са момчетата, ние нямаме варианти. Аз си уважавам момчетата, независимо от разочарованията. Не обичам да соча с пръст. Който не отговаря на изискванията ще се разделим с тях и ще привлечем нови на тяхно място. Наблюдаваме доста хора. Няма да бъде конкретен сега. Всички виждаме къде са проблемите, но сега нищо не може да се направи", каза още Спасов.

Николай Киров: Радвам се, че публиката и на двата отбора скандира името ми

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още