Футболен клуб получи разрешение да рекламира магазин за секс играчки

dsport.bg

Нидерландският клуб ФК Емен ще има право да показва логото на компания за секс играчки на своите екипи. Това окончателно решение бе взето от Нидерландската футболна асоциация, която свали забраната.

Миналата седмица на Емен му беше забранено да показва логото на новия си спонсор „EasyToys“.

След серия от критики и разговори с клуба от асоциацията промениха решението си.

„ФК Емен и Нидерландската футболна асоциация постигнаха временно решение за използването на марката „EasyToys“ като спонсор на фланелките на отбора“, се казва в изявлението на клуба.

Спонсорският договор между ФК Емен и „EasyToys“ е за един сезон. Клубът ще спечели 500 хиляди евро на година сътрудничество. „EasyToys“ ще спонсорира ФК Емен за един сезон, а не за три, както беше договорено първоначално.

Феновете могат да купуват фланелки с логото на новия спонсор, с изключение на младежите и хората, които избират фланелка без логото на спонсора.

ФК Емен ще играе у дома срещу Вилем II за първи път с „EasyToys“ на гърдите в неделя.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още