Футболистите на Барса съгласни да им намалят заплатите

| Испания

Футболистите на Барселона няма да окажат съпротива на ръководството, което смята да им намали заплатите заради липсата на футбол в Европа, твърди AS. Почти всички първенства на стария континент бяха преустановени заради разпространението на коронавируса.

Били са проведени разговори между президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу и главни фигури в съблекалнята на Барселона. Футболистите разбират ситуацията и са готови месечното им възнаграждение да бъде намалено.

По-малкото клубни приходи се дължат не само на липсата на постъпления от телевизионни права, но и спонсорски договори, мърчандайз, продажба на билети и какво ли още не. Преговорите за намаляването на заплатите в Барселона са в напреднал стадий и се очаква съвсем скоро да бъде постигната уговорка.

Намаляват заплатите в Барселона

Луис Суарес ще бъде готов за подновяването на сезона

Големите обрати: Една знаменита вечер изживяна с „мигащ“ телетекст

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още