Георги Дерменджиев: Има шанс Ивелин да се завърне, водим разговори

Бойко Димитров Бойко Димитров

Националният селекционер на България Георги Дерменджиев заяви, че е водил и предстои да води още разговори с Ивелин Попов относно неговото завръщане в националния отбор. Дерменджиев присъства на церемонията "Футболист на годината" и след нея заяви, че изборът на журналистите е справедлив. 

"Има разговори с Ивелин Попов и ще има още разговори. Аз съм разговарял с него. След контролата с Беларус отново ще разговаряме с него. Вие знаете, че като световна практика има много играчи, които са изявявали такава позиция, а след това има и връщане. Това е нормално. Аз лично мисля, че може да се случи. Ивелин е момче, което си държи на думата, но ще имаме финален разговор и ще знаете и вие", каза Дерменджиев.

"Не мога да обещавам нищо свързано с класиране на Европейско първенство. Феновете искат това да се случи, но нашата отговорност е много голяма. Вярвам, че те ще дойдат и ще подкрепят отбора. Искам да видя класиран национален отбор, колко ще е променен вие ще кажете. Напрежение винаги е имало, макар че го смятаме за мъртъв сезон. Нашата работа е много. С приближаването концентрацията е още по-голям. Всичко, което е необходимо да се направи до първия мач, ще го направим", допълни още националният селекционер.

"Аз мисля, че тройката е справедлива. Вие сте гласували правилно. В момента не мога да кажа за кого бих гласувал. Това са играчите, които по достойнство са в призовата тройка", каза Дерменджиев.

Димитър Илиев е Футболист на годината

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още