Георги Тодоров: Не играхме красиво, но взехме важна победа

test

Треньорът на Левски Георги Тодоров заяви, че победата над Берое е много важна за неговия тим, въпреки че е постигната с не много красива игра. Специалистът също така призна, че футболистите му са били доста уморени с оглед на това, че само преди няколко дни отново играха. 

Тодоров не спести похвалите си и за голмайстора на Левски Найджъл Робърта, като сподели, че тъмнокожият футболист го очаква светло бъдеще.

Левски излезе втори след успех над Берое

"Футболистите проявиха характер. Умората от предния мач си оказа влияние. Поздравявам играчите. Това е много важна и трудна победа. Не играхме красиво, но с хората, с които разполагам няма как по друг начин да играем. Доволен съм, че днес видях един футболист, който има голямо бъдеще - Найджъл Робърта. Радвам се, че изпратихме Миятович и Тиам с победа. Успехът е много важен. Тепърва започват проблемите - Тиам си тръгва, Холмар влиза за операция. Ще влизат младите момчета. Те имат какво да покажат. Доката съм нужен и мога да помагам ще го правя, а след това се връщам там откъдето дойдох. В момента на Наско Сираков и Тити Папазов им е най-трудно", каза треньорът на Левски.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още