"Главболгарстрой" с искова молба срещу Левски в Софийски градски съд

dsport.bg

От сайта на Софийски градски съд става ясно, че фирмата "Главболгарстрой" е входирала искане към Левски.

След като бъде проверена редовността на исковата молбата и ако бъде одобрена, ще се образува дело, за чието разглеждане ще бъдат насрочени дати. 

На втората среща между Васил Божков, Димитър Ганев, Георги Попов и феновете на „сините“ стана ясно, че Левски дължи малко под три милиона на „Главболгарстрой“, но от фирмата са начислили лихви, с които „сините“ не са съгласни.

Две фирми съдят Левски за над 6 милиона лева

„Главницата на Главболгарстрой е 2 738 162 лева. Техният изпълнителен директор днес ми се обади и ми каза, че ги предизвикваме да ни съдят и те ще заведат дело. Лихвите към 31 декември 2019 г. са 366 130 лева и 28 стотинки. Само да уточним за Главболгарстрой, че според нас Левски не дължи тези пари и ще се съдим”, казаха Попов и Ганев по време на срещата.

От „Главболгарстрой“ на следващия ден отрекоха да са начислявали лихви.

Главболгарстрой: Задължението на Левски е над 3млн. лв., никога не сме начислявали лихви

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук