Две фирми съдят Левски за над 6 милиона лева

| Левски, БГ футбол

На срещата между Васил Божков, Димитър Ганев, Георги Попов и Павел Колев с феновете на Левски стана ясно, че две фирми - Виваком и Главболгарстрой, ще съдят Левски за над 6 милиона лева.

"Виваком е отправила писмена претенция към 31 август за връщане на тези пари, имат изпълнителен лист. Виваком, заедно с лихвите, са за над 3 млн. лева.", сподели Георги Попов.

"Главницата на Главболгарстрой е 2 738 162 лева. Техният изпълнителен директор днес ми се обади и ми каза, че ги предизвикваме да ни съдят и те ще заведат дело Лихвите към 31 декември 2019 г. са 366 130 лева и 28 стотинки. Само да уточним за Главболгарстрой, че според нас Левски не дължи тези пари и ще се съдим”, казаха още Попов и Ганев.

Васил Божков: Ако одържавят лотарията, не мога да помагам на Левски

Национална лотария: Потвърди се, че не сме извършвали нарушение на закона

Павел Колев: За да съществува Левски са необходими минимум 1,5 млн. лева на месец

Хиндлиян: Бойко Борисов ще бъде информиран какво мисли левскарската общ

Шеф на "сините": Левскарската общност се обединява за добруването на клуба

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още