Хиндлиян: Бойко Борисов ще бъде информиран какво мислят феновете на Левски

Георги Атанасов Георги Атанасов

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски - Степан Хиндлиян, говори пред медиите след втората среща на феновете с Васил Божков.

"Не бих казал, че има нови неща. Чуха се становищата на останалите организации, които не ги бяха изразили преди това. В петък ще има среща с Бойко Борисов. Там ще се поставят някои въпроси от наша страна, но също така ще бъде информиран какво мисли левскарската общност по въпроса. Не ме питайте какво мисли левскарската общност. Красен Кралев член е на министерския съвет, писмото ни е до Министър-председателя. Кои министри ще са там решава премиерът", заяви Хиндлиян.

"Преди Красен Кралев да направи изказването, което изключително много разгневи левскарите, нашата организация се свърза с него и поиска да се срещне с Бойко Борисов. Той съдейства срещата да се осъществи", призна председателят на НКП на Левски.

"Въпросът е защо държавата реши да национализира частен бизнес в 21 век. Бившият вицепремиер, след като се справи с шума по морето и реши проблемите майките на деца с увреждания, сега реши да приватизира и национализира."

Васил Божков: Ако одържавят лотарията, не мога да помагам на Левски

Две фирми съдят Левски за над 6 милиона лева

Павел Колев: За да съществува Левски са необходими минимум 1,5 млн. лева на месец

Шеф на "сините": Левскарската общност се обединява за добруването на клуба

Национална лотария: Потвърди се, че не сме извършвали нарушение на закона

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още