Степан Хиндлиян: Изборите вече са проведени, всички са зад Наско Сираков

dsport.bg

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян обяви, че всички стоят зад Наско Сираков и няма нужда от "избори" за бъдещето на Левски. Тази сутрин Васил Божков пусна анкета във Фейсбук по тази тема.

"Според мен подигравката с Левски продължава с пълна сила. Личното ми мнение е, че тази анкета е несериозна. С Левски продължава да се жонглира на фона на горчивите чаши, които трябваше са изпием, на фона на хората, които дават парите си. Изборите бяха проведени. Всички застанахме зад Наско Сираков. Това не са добронамерени действия. Левски не е картоф, който да се хвърля", обяви той пред "Нова".

"Левски от много години се управляваше със заеми. Сега Левски се управлява с дарения. Когато г-н Божков пое кормилото, започнаха даренията. Когато започнаха проблемите на Божков с правосъдието, има дарение от всички ние - левскарите. Не знам кой може да определя на някого "ти можеш да даряваш или не". Всеки може да дарява колкото иска. Каква е разликата между всички тези дарения", добави той.

"Левски е в много трудно положение. Тези пари, които постъпват дават глътка въздух. До вчера бяха около 250 000 лева. Те бяха събрани само за два дни. Не спирайте да дарявате. От нас зависи всичко. Що се отнася до това колко време имаме ми е сложно да отговоря на този въпрос. Каквото и да се случва, трябва нещо да бъде заявено точно и ясно. Цялото това си заслужваше, личните жертви", добави Хиндлиян.

"За да активираш Сираков след толкова много време е победа на феновете. Това е благодарение на привържениците. Той е живата легенда на клуба. Изборите вече са проведени", повтори Хиндлиян.

"Трябва да се случи ново Общо събрание. Ние не можем да минем през общо събрание. За какво ще отидат даренията, това е работа на мениджмънта. Козовете продължават да са в ръцете на Васил Божков", добави той.

Васил Божков пусна анкета във Фейсбук за бъдещето на Левски

Божков: Утре ще направя предложение за акциите на Левски

Фирма на Пеевски дари половин милион лева на Левски

Павел Колев: Не мога еднолично да взема решение за дарението на Делян Пеевски

Тръст "Синя България" против дарението на Пеевски

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ