Главният мениджър на Добруджа обяви пред dsport новия старши треньор

Добри Атанасов Добри Атанасов

Управителният съвет на футболен клуб Добруджа проведе заседание снощи, на което Венцислав Желев бе утвърден за главен мениджър на клуба.

Желев говори специално пред Дарик радио и dsport и обяви кой ще ръководи тима във Втора лига, след като Радослав Боянов напусна поста старши треньор само 20 дни преди старта на шампионата.

Наставник на добруджанци ще е Стефан Славов с помощници Николай Радомиров и Станимир Андонов.

Добруджа остана без треньор 20 дни преди старта на първенството

„Започна един динамичен процес в Добруджа. Знаете, че преди няколко дни Радо Боянов, който трябваше да води отбора в „Б“ група, напусна. Нямам представа защо и как. Бях потърсен от Управителния съвет, за да поема клуба като цяло и да видим в каква посока трябва да вървим. Много тежки дни имахме и в нашето решение, но в крайна сметка се стигна до там, че трябва да направим всичко възможно, че да започнем в професионалния футбол. Колкото и трудно да е и невъзможно, защото имаме само 20 дни. На практика нямаме отбор“, заяви Желев.  

„Искам да кажа, че треньор ще бъде Стефан Славов. Николай Радомиров ще работи с вратарите и Станимир Андонов ще помага в тренировъчния процес. Имаме индикации и разговори с Управителния съвет за хора, които биха искали да помагат. Ще се опитаме да сглобим отбор и да започнем. Ние си изказахме нашите опасения, че само 20 дни преди първия мач в професионалния футбол нямаме отбор, нямаме подготовка и т.н“, допълни той.

„От новия президент на клуба Христо Павлов имам уверението, че ще направи всичко възможно да изчистим и името на нашия клуб като имидж. Много трудно можем да доведем футболисти по една или друга причина. Със Славов и Радомиров полагаме върховни усилия да направим някаква селекция“, каза още новият главен мениджър на клуба.

Цялото интервю може да чуете в прикачения аудиофайл!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още