Голям ден за Струмска слава, благодарение на кмета на Радомир

dsport.bg

Втородивизионният Струмска слава проведе първата си тренировка от лятната подготовка за сезон 2023/24 във Втора лига. За футболистите имаше водосвет, благодарение на кмета на Радомир Пламен Алексиев, както на няколко пъти отбелязаха от клуба в официалното си съобщение.

Ето какво написаха от Струмска слава:

"Голям ден за ФК Струмска слава: Успешен водосвет и първа тренировка, благодарение на община Радомир и кмета Пламен Алексиев!

Днес отборът ни, ФК Струмска слава, отбеляза специален момент в историята си! С радост и гордост ви съобщаваме, че се проведе официално водосвета, последван от нашата първа тренировка, благодарение на подкрепата на община Радомир и кмета Пламен Алексиев!

Водосветът: Община Радомир, със специалното финансиране от кмета Пламен Алексиев, ни даде възможността да обогатим стадиона си с впечатляващия елемент на водосвета. Това е символ на нашата решимост и стремеж към върховни постижения и едновременно е проява на ангажимента на общността в подкрепа на ФК Струмска слава.

Първа тренировка: След церемонията на водосвета, нашите играчи излязоха на терена за първата тренировка. Това важно събитие бе осъществено благодарение на голямата подкрепа и усилията на кмета Пламен Алексиев, който се явява важен поддръжник на ФК Струмска слава.

Ние изразяваме безкрайна благодарност към община Радомир и кмета Пламен Алексиев за тяхната подкрепа и ангажимент, които са от съществено значение за развитието и успешната подготовка на ФК Струмска слава. Тези две важни събития отбелязват началото на нов етап за отбора и ни вдъхновяват да работим усилено за постигането на великите ни цели."

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още