Григор и Лолита блеснаха с еднакви гривни на известна бижутерска компания

dsport.bg

Григор Димитров и Лолита Османова направиха силно впечатление в Мелбърн със своите еднакви гривни на известната бижутерска компания Cartier.

Известната френска марка бижута има много популярна колекцията "Juste un Clou" ("Просто пирон"), всички бижута, в която са изработени от злато.

Всяка гривна и пръстен е във формата на пирон, направен от 18-каратово бяло, розово или жълто злато и те могат да бъдат комбинирани по избор с блестящи диаманти.

Колекцията "Juste un Clou" всъщност е нова версия на оригиналната линия, вдъхновена от пироните, която луксозната марка създаде през 70-те години на миналия век.

Цената на бижутата варира между 2175 долара и 100 000 долара.

Григор Димитров има слабост към гривните, но тези, които са на дясната му ръка, повечето са от майка му и са за късмет, докато тази я носи на лявата си ръка над часовника.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още