Гуардиола поглежда към изхода от Сити

Пеп Гуардиола може да напусне Манчестър Сити, ако резултатите се влошат и "гражданите" не повтарят представянето от последните кампании. След поражението 0:2 от Уулвърхемптън през изминалия уикенд, шампионите са на 8 точки от Ливърпул. 
"Няма да спеставям сили. Ще дам всичко от себе си, за да може да върви напред. Ако не успея да върна Сити на правилния път, ще напусна." 

Тези изречения са написани в новата книга на Пеп Гуардиола "Градът на Пеп, създаването на един супертим" и са насочени към президента на клуба Калдун Ал Мубарак. 

В четивото се допълва, че Гуардиола ще наложи сериозни рестрикции на своите играчи по време на коледните празници, за да не се повтори миналогодишния гаф, когато "небесносините" загубиха от Кристъл Палас. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още