Хабиб дарява за фондацията на Порие

Димитър Пенев Димитър Пенев

Звездата в ММА Хабиб Нурмагомедов обеща, че ще дари за фондацията на съперника си от онзи ден Дъстин Порие - "Good Fight Foundation". След сблъсъка Хабиб облече тениска на Порие и заяви, че ще е продаде, след което ще дари сумата на инициативата.

Шефът на UFC Дейна Уайт също заяви, че ще следи каква сума Хабиб ще дари и обеща той също да се включи по някакъв начин.
Фондация „Good Fight “ работи заедно с „Fight For The Forgotten“, за да подкрепи децата на пигмейците обитаващи Големите Африкански езера - Батва след поройно наводнение, което наскоро съсипа единствения водоизточник в тяхното училище и сиропиталище.

И двете страни се стремят да съберат 25 000 долара за изграждането на нов дълбок кладенец, соларна помпена система и водна кула.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още