Все още се чака официалната позиция на Ашраф Хакими след обвиненията в изнасилване, но испанските медии съобщават информация, която са получили от един от най-добрите му приятели, как всъщност се чувства мароканецът.

Хакими бил убеден, че някой му е устроил добър капан и че той е жертва на заговор. Той все още се защитава с мълчание, а съпругата му Иба Абук все още не е взела отношение по предполагаемите обвинения, въпреки че медиите съобщиха, че тя вече е започнала бракоразводна процедура.

Както е известно, срещу Хакими беше образувано официално разследване заради обвинения в изнасилване на младо момиче, след което му беше забранено да има контакт с младата жена, която го съди, но му беше позволено да напусне френска територия.

Пред съда свидетелстваха Хакими и момичето, което го обвини в изнасилване. Тя описа как е преминала вечерта в неделя, 26 февруари, когато ПСЖ игра срещу Марсилия, но мароканският футболист не взе участие в двубоя.

Жена му беше на екскурзия до Дубай с децата и къщата беше само за него. Известно време поддържа връзка с момичето чрез Instagram и едва през този уикенд се виждат на живо за първи път. Мароканският национал изпрати такси да я вземе, което я откара до дома му.

„Нещата в дома му излязоха извън контрол. Той ме целуна по устата, свали ми дрехите от гърдите ми, въпреки че казах, че не искам да го прави. Докосна вагината ми, въпреки че не исках да го прави”, се казва в показанията на жертвата.

ПСЖ вярва на Хакими след повдигнатите обвинения в изнасилване

Жената, обвинила Ашраф Хакими: Нещата излязоха извън контрол

Френската прокуратура повдигна обвинения срещу Хакими

Иба Абук е подала документи за развод с Ашраф Хакими

Адвокатът на Ашраф Хакими отрече обвиненията в изнасилване

Разследват звезда на ПСЖ в изнасилване

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS