Хамилтън сподели защо много спортисти се разделят с половинките си

| Формула 1, Любопитно

Вече шесткратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън проговори на много интересна тема, свързана с връзките на известните спортисти и фактът, че много често те са краткотрайни. Според 34-годишния британец причината е, че спортистите нямат много време и не могат да се отдадат на половинката си.

Разбира се, моментално думите на Хамилтън бяха свързани с единствената негова по-сериозна връзка, тази с Никол Шерцингер. Иначе причината да получи такъв въпрос бе това, че съотборникът му Валтери Ботас обяви, че се разделя със съпругата си Емилия.

"Подобено е за повечето спортисти и жените. Може да има малки разлики в това, че пътуване толкова много и сме далеч за много време. Така че най-вероятно това е допълнителна тежест, която прави това да имаш добра връзка много трудно."

"Като цяло за спортистите е различно от при останалите да имаш правилната настройка и да опиташ да намериш правилния баланс колко отдаден да бъдеш."

"В крайна сметка искаш да си отдаден на 100%, защото не искаш да си по-мако отдаден отколкото другия човек. Има само определено количество, което може да дадеш на всичко. Зависи на каква саможертва си готов."

Хамилтън за срещите с Ферари: Мисля за бъдещето си

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още