Хърн: Джошуа ще се бие с Пулев или Усик, само да кажат кой е пръв

Емил Евтимов Емил Евтимов

След победата над Анди Руис промоутърът на двукратния световен шампион Еди Хърн даде мнението си за следващия мач на своя клиент и за задължителните защити на IBF и WBO.

Джошуа си върна титлите с тактическа победа над Руис

Хубавата новина е, че поне към момента Хърн не спомена нищо за овакантяване на някоя от титлите. Той обяви, че следващият мач ще е или със задължителния претендент на IBF Пулев или с този на WBO Усик. Според Хърн се чака единствено организациите да решат кой трябва да бъде първи.

Букмейкърите: Пулев е фаворит за следващ съперник на Джошуа

От IBF многократно вече заявиха, че първа по ред е тяхната защита. Шефът на WBO обаче защитава своята организация и заяви след двубоя, че Джошуа трябва да се бие с Усик в най-кратки периоди.

"Няма проблем", отговори Джошуа на въпрос, дали е готов за Усик, а след това Хърн продължи с уточненията: "Първият задължителен беше Кубрат Пулев, той се оттегли и Антъни се би с Карлос Такам. Задължителен претендент на WBO бе Александър Поветкин, никой не искаше да се бие с него, а Антъни го победи", напомни импресариото.

"Кубрат Пулев е претендент на IBF, Олександър Усик е претендент на WBO, ще говорим с организациите кой ще е първи и после по Коледа с Антъни ще работим по следващия мач", допълни той.

Пулев към Джошуа: Чакам с нетърпение да те победя!

Промоутърите на Кобрата признаха: Може би Пулев ще се бие за овакантена титла

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още