Херо: Безобразно съдийство, не искам подаръци, ако е нямало дузпа за нас, да не я е давал

dsport.bg

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо бе изключително афектиран след загубата на неговия тим с 1:3 от Локомотив Пловдив. Димитров бе много ядосан на съдията, който отсъди две дузпи в мача, по една за всеки тим, и в края на срещата изгони Иван Минчев с втори жълт картон.

Локомотив Пловдив оглави efbet Лига

"Да допуснем гол от статични положения беше единственият начин да ни вкарат. Това са наши грешки. Отборът на Локомотив има преимущество при тези положения, нашето позициониране беше направилно. Друг е въпросът дали имаше нарушение за втория гол, за мен нямаше такова", заяви Херо. 

"То беше ужасно съдийство. Дузпата им бе напълно измислена. Друг е въпросът дали е имало дузпа за нас. Вторият гол, който ни вкараха, никакво нарушение. Това съдийство беше безобразно второто полувреме. Неприятно ми е, защото ние до този момент играхме по-добрия футбол. Бяхме по-добрият отбор - статистиката го показваше. Честитя победата на Локомотив, но няма как да не поздравя моя отбор. 

Ако е имало нарушение на Теди Мезаг това е втори жълт картон защо не му го даде съдията? То нямаше докосване. Защо беше вторият жълт картон на Иван Минчев? Нито Иван знае, никой не знае. Аз не искам такива дузпи подаръци, ако я е нямало, да не я е давал, но такива компенсации като през второто полувреме, не го приемам", каза още Димитров. 

До втория гол им гол, измисленото нарушение, който им дадоха, ние владеехме инициативата. Нормално отборът като допусне попадения от статични положения да рухне психически. Нашият отбор беше по-активният и заслужаваше повече. Съдията изигра изключително негативна роля. Може би е нямало дузпа за нас, но като я е нямало да не я дава", завърши Херо. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук