Хубчев е с една дилема за мача срещу Лудогорец

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев има една по-сериозна въпросителна преди петъчния мач с Лудогорец, който се явява рестарт на шампионата за двата тима.

Специалистът няма да разчита на трима основни футболисти в лицето на капитана Живко Миланов и Хали Тиам, които са наказани и напусналия тима от „Герена“ Нуно Рейш. Аут от сметките за двубоя на „Георги Аспарухов“ е и друг санкциониран, но със статута на твърда резерва – Дени Алар.

На практика голяма въпросителна е кой ще играе като десен бек, а опциите са две – Деян Лозев или Ивайло Найденов. Първият започна като титуляр в контролата с Витоша Бистрица, но Найденов се включи значително по-стабилно и дори асистира за един от головете в полза на Левски.

Вратар ще бъде Милан Миятович, а пред него сигурни за своите места в защита са Каргас, Ейолфсон и Горанов.

В средата на терена се очаква да стартират Райнов, Славчев и Спиерингс.

В атака като твърди титуляри изглеждат Робърта, Паулиньо и Иванов.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още