Хванаха Брозович да минава пиян на червен светофар

Полузащитникът на Интер Марсело Брозович е бил хванат да шофира в нетрезво състояние, съобщава Corriere della Sera. В следствие на това, че се е качил след употреба на алкохол зад волана, му е била отнета шофьорската книжка. 

Според изданието, полицията преследва играча и неговия Rolls Royce, след като в ранните часове на събота сутрин той е минал на червен светофар в района на квартал Навили в Милано. След като е бил спрян, хърватинът е подложен на тест за алкохол, който е отчел 0.54 промила, което надхвърля допустимите от закона граници - 0.50 промила.

Освен това Брозович ще бъде санкциониран и за това, че управляваният от него Rolls Royce неправомерно е бил с германски регистрационен номер. Според законите в Италия, има срок, в който водачът трябва да сложи местен номер на превозното си средство, ако живее постоянно в страната. Този срок също не е бил спазен от халфа на Интер и ще получи съответната санкция за нарушението. 

Все още няма коментар по темата от ръководството на Интер и не е ясно дали Антонио Конте ще го включи в групата за утрешния мач срещу Торино.

Изхвърлиха детето-чудо на Борусия Д от дискотека (ВИДЕО)

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още