Играч на Бенфика даде положителна проба за коронавирус

| Световен футбол

Халфът на Бенфика Давид Таварес е дал положителна проба за коронавирус. Според информациите в местните медии той е бил тестван още в петък. По този начин заразените футболисти в елита на Примейра лига вече има осем потвърдени случая на болестта.

В Португалия обмислят да рестартират футбола в края на май

Шефовете на първенството в страната иска надпреварата да бъде рестартирана в края на месеца, но се очаква одобрение на здравните власти. Положителният тест на Таварес идва само часове, след като Витория Гимараеш обяви три положителни теста на свои футболисти. Морейрензе също има болен от коронавирус. Според медиите в страната още трима играчи на Фамаликао са инфектирани.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още