Играч на Реал Мадрид наруши карантината заради приятелката си

| Испания

Нападателят на Реал Мадрид Лука Йович реши да не спази разпоредбите в „белия” клуб и се прибра в родната Сърбия. Причината е рождения ден на неговата половинка. Проблемът е и че той си позволява да излиза по улиците. Появиха се снимки в интернет пространството. Действията бяха сериозно разкритикувани от министър-председателя на страната Ана Бърнабич.

„Имаме негативни примери в лицето на нашите футболни звезди, които пренебрегват самоизолацията след завръщането си у дома” без да посочва конкретни лица.

Медиите в Сърбия пък строго осъждат постъпката на Йович, който е напуснал Испания въпреки всички настъвления и предупреждения. Все още не е ясно какви последствия ще претърпи Лука Йович.

Загуба от 4 милиарда евро грози водещите първенства

Тебас: В средата на май ще подновим всички първенства в Европа

Състоянието на бившия президент на Реал Мадрид се е влошило

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още