Йордан Лечков: Ръководството на БФС е легитимно

dsport.bg

Първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков заяви след победата над Чехия, че настоящото ръководство на родната централа е легитимно и няма нищо нередно в управлението на асоциацията. Той също така допълни, че Борислав Михайлов продължава да се води президент на футболния съюз.

Лечков сподели пред медиите, че рано или късно ще има Конгрес на БФС, но все още не е ясно кога точно ще се проведе той. 
"Рано или късно ще има Конгрес. Не мога да кажа кога ще излезе решението на съда. Все още президент е Боби Михайлов. Настоящото ръководство е легитимно. Много се спекулира с устава. Днес на терена победиха момчетата. Показаха повече желание, повече хъс. Трябва да поздравим момчетата, че се сбориха и победиха. Дори не знам какво е решението на Ивелин Попов. Откакто аз отговорям за националния отбор никой не се е мешал на треньора. Другата седмица имаме жребий - да видим с кого ще се паднем. Дано да успеем да се класираме. След като тези момчета показват добри игри и бихa Швеция и Холандия значи има хляб в тях"', обясни Лечков.

България спря кошмара - взе първа победа от над година насам

Мишо Касабов: На 28 ноември ще има Изпълком на БФС

Красен Кралев: Не трябва да допускаме повече такъв срам, не знам дали ръководството е легитимно

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още