Селекционерът на Румъния Едуард Йорданеску коментира равенството 0:0 срещу България в контрола. Според него нашият тим е стабилен след идването на Илиан Илиев и може да поднесе изненада във всеки един момент.

„Изиграхме добър контролен двубой, предвид това, че ни предстои много важен турнир. България изигра добра квалификационна кампания, имат потенциал. Не загубиха от Сърбия, от Унгария. Два отбора, които ще участват на Евро 2024“, каза Йорданеску.

„Българският отбор след идването на Илиан Илиев е стабилен състав, който се бори за всяка топка и може да те изненада всеки момент. Ние сме заедно от десетина дни. Опитваме се да работим. Намираме се в един период, в който целта е Европейското. Не успяхме да реализираме дузпата, но ще вземем уроци от този мач“, продължи той.

„Искам от футболистите да играят по-бързо. Нямахме това темпо, което ни трябва. Не успяхме да реализираме гол в малкото шансове, които имахме. Случва се. Когато не отбележиш, няма как да победиш. Естествено смятам, че с процеса ще дойдат и резултатите“, каза още специалистът.

Илиан Илиев: Важното е, че футболистите дадоха максимума от себе си

Дюлгеров за спасената дузпа: Бяхме подготвени с треньора на вратарите

Голям Иван Дюлгеров, България не се даде на Румъния

Кирил Котев: За да повярват хората в нас, трябва себераздаване от първата до последната минута

Костадинов: Показваме стабилна игра и сме равностойно на евроучастници

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS