Испански нападател е пред трансфер в Лудогорец

| Лудогорец, БГ футбол

Нападателят на испанския Нумансия Игинио Марин е пред трансфер в Лудогорец. В Испания смятат, че българският шампион проявява сериозен интерес към 26-годишния футболист и обмислят възможността да отправи официална оферта за него.

Игинио изигра 38 мача за Нумансия в Сегунда дивисион, в които се разписа 10 пъти. Той обаче не помогна на тима да се спаси от изпадане. Той играе на стадион "Лос Пахаритос" от 2017 година насам, а преди това е носил екипите на Мурсия, Леонеса, Лорка и Валядолид.

В петък спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков обяви, че клубът преговаря с централен нападател. Нищо чудно това да е именно Марин.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още