Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори пред медиите преди двубоя с Олимпия Любляна от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. 

"Условията не можем да ги избираме, надяваме се, че утре ще е малко по-хладно в 21:45 часа, но без значение каква ще е температурата, то за двата отбора е еднаква. Пред нас стои сериозен противник, за да се представим на ниво и да вземем добър резултат“, коментира Петев. 

„Случват се такива загуби на всеки отбор. Надявам се да сме си взели поука. Последните два мача показаха, че сме напипали верния ритъм. Вярвам във всички момчета, които ще вземат участие, че ще се представят на ниво. Истината беше, че играхме срамно. Трябва да си казваме истината и това да ни е обеца на ухото и да знаем, че когато не подхождаме концентрирано, че е много вероятно това нещо да се случи“, продължи Петев.

„Доста мачове изгледах на Олимпия. Сега имат месец и половина нов треньор. Всеки човек е различен. Казах в началото, че това е доста добър отбор. Имат много добри играчи, но важно е ние по какъв начин ще им позволим да разгърнат своя потенциал. Всичко си зависи от нас. Когато изживеем тежки моменти, трябва да си вземем поука. Това вече е преживяно. Изиграхме два добри мача, с енергия и смятам, че момчетата ще се представят на ниво“, добави Петев.

„Когато стане всичко факт с Ноа Сонко Сундберг, вие първо ще разберете. Важен е мачът утре. Всеки може да говори каквото си иска и има пълното право. Знаете как се случват при нас нещата – когато има нещо конкретно, ще се знае. Квадво Дуа е готов да играе с Олимпия. Напълно е възможно да има изходящи трансфери. Периодът свършва след месец и половина, така че всичко може да се случи“, каза още той.

„Всеки полага усилия в тренировките. Кой кога ще играе взимам решение аз. Аз съм доволен от цялата група, но е важно в мачовете“, каза Петев на въпрос за Тодор Неделев.

"Времето е доста тежко, но ние трябва да се настроим с тези условия. Всички сме готови за утрешния двубой и се надявам да се представим добре", каза от своя страна Доминик Янков. 

Славиша Стоянович: Лудогорец е фаворит срещу Олимпия

Лудогорец си хареса звезда на Балкани

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS