Ивет Лалова: Написахме история

dsport.bg

Ивет Лалова-Колио, която записа рекордно за български атлет пето участие на олимпийски игри, публикува пост в социалните мрежи след края на участието си в Токио. На снимката тя позира заедно със съпруга си Симоне пред олимпийските кръгове в Токио.

В надпреварата на 200 метра Лалова записа лично постижение през сезона с 23,36 секунди, но въпреки това още в сериите в дисциплината.

„Успяхме! Стигнахме тук. Борихме се. Състезавахме се. Показахме всичко от себе си. Написахме история. Въпреки всичко. След месеци сълзи и страх. След като разкусах сухожилието на тазобедрената си става точно преди началото на сезона, само няколко месеца преди последните ми олимпийски игри. След като трябваше да премина през ада и операция, която беше много по-сложна и страшна от това, което си мислехме, само няколко седмици преди да заминем за Токио. И сега стоим тук на най-известните пръстени в света. Чувствайки се победители. Защото някои неща в живота са безценни“, написа най-бързата бяла жена в света.

Ивет Лалова: Изпитах радост и щастие от това, че стигнах до тези пет

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още