Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков даде пресконференция, на която ще даде повече информация относно належащите теми при „сините“ преди началото на шампионата. Той коментира новите цени на билетите, както и очакваната доставка на новия екип на Левски.

„Доволен съм от сътрудничеството с представителите на Joma, в началото имаше търкания, но 5000 фланелки за 3 месеца е добре. Те помогнаха с точни и навременни доставки. Новите екипи е следващата изненада. За първия мач пускаме новите екипи. За първия ни мач нашият клубен магазин трябва да е зареден с новия екип. Договорът ни с Joma е за още една година. Надписът отпред няма да е „Левски е вечен“. Той беше такъв благодарение на генералния спонсор, а ще бъде на спонсора ни. Вярвам, че новият ни екип ще се търси много“, коментира Ивков екипите.

„Когато някога кажа аз, това значи Левски. Г-н Стоилов има ясна визия, знае какво говори и кога да го говори. Към момента изплащаме задължението към Macron“, допълни той.

Изпълнителният директор коментира и цените на билетите: „Около 1500 абонаментни карти бяха продадени до вчера. Добре върви кампанията. Има мнения в клуба, че не трябва да се купуват карти, защото с новите цени на билетите, за клуба е по-добре феновете да си купуват билети. Аз свалих исканата от мен цена, радваме се на интерес. С цените на абонаментните карти, феновете ще си осигурят по-ниски цени за билети. Билетите ще бъдат с 20% по-скъпи, като категоризираме мачовете. За 5 отбора – ЦСКА, Лудогорец, Черно море, Ботев Пловдив и Локо Пловдив ще са с още 10% по-скъпи. Общата инфлация, цените на тока и др. Зимата се превърнах в падар, който да спира печки и духалки тук заради високия ток, като в един от предишните мачове платихме 50 000 лева за ток. Освен това, мисля, че даваме по-добър продукт. Има по-голям зрителски интерес. Ще правим каквото можем за условията на стадиона. Поръчахме седалки за 100 000 лева, но по-сериозни реконструкции не са възможни“.

„Сдружение „Левски на левскарите“, абонаментните карти, членските карти, те са едни и същи хора, които участват навсякъде“, каза още той.

„Имаме забавяния, но те не са от такова естество, че държавата да убие предприятие, което е постигнало такива парични потоци. Ние трябва да направим и невъзможното, за да ги покрием. Кой кредитор ще убие длъжника си, когато той възкръсва и му носи пари. Да, имаме забави, но ще обслужим задълженията си към НАП, длъжни сме да го направим“, довърши Ивков.

Иво Ивков: Юнайтед Груп иска да придобие Левски, аз ги потърсих

Официално: Филип Кръстев остава в Левски за още една година

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS