Кадетите на волейболния и баскетболния Черно море с любопитна визита в Москва

Добри Атанасов Добри Атанасов

Кадетите на волейболния Черно море БАСК и баскетболния Черно море Тича заминават в четвъртък за Москва. Те ще бъдат част от спортната делегация на Община Варна и ще играят в столицата на Русия срещу отбори на местното Олимпийско спортно училище. 
Състезателите на "баските"  са родени 2002-2003 година и ще бъдат водени от треньора и шеф на ДЮШ Юли Тупанков. Специалистът е наставник и на мъжкия отбор на Черно море БАСК, който по програма на 16-и ноември в събота има гостуване на Дунав в Русе в среща от 6 кръг на Суперлигата. Визитата на Тупанков с кадетите на "баските" вероятно ще наложи отлагането на двубоя.

Кадетите на баскетболния Черно море Тича ще бъдат водени от техния треньор Георги Бакалов. Те са родени 2003-а година и са настоящите шампиони на страната в своята възрастова група. Момчетата на Жоро Бакалов също имат планирани два мача в Москва.  

Много е наситена програмата на нашата спортна делегация. В рамките на 2 дни ще бъдат посетени и разгледани  забележителности в Москва. Освен визита на Кремъл, е предвидена разходка по Червения площад, разглеждане на "Лужники" и посещение на цирк.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук