След като Златан Ибрахимович реши да окачи обувките на стената и да сложи край на кариерата си, вече пристигат първите спекулации за бъдещото му участие във футбола. В Швеция вече се спекулира дали Златан Ибрахимович може да реши да продължи да работи в отбора на Хамарби, където вече е съсобственик на клуба, или ще бъде поканен в националния отбор.

„Със сигурност ще се свържем. Ние обаче нямахме представа, че той иска да завърши кариерата си, така че все още не сме планирали нищо. В крайна сметка обаче всичко зависи от него. Нямам представа какво иска той в момента", каза президентът на Хамарби.

Освен евентуалната работа в Хамарби, се говори, че Златан може да получи роля и в шведския национален отбор. Старши треньорът на националния отбор Яне Андерсон също е отворен към това.

„Предполагам, че той би искал да си почине след това решение, но разбира се, ние ще продължим да поддържаме контакт с него. Може би можем да направим някакво съвместно сътрудничество в интерес на националния отбор“, казва Андерсон.

Златан култов към феновете на Верона: Най-важният момент в годината ви е, че ме виждате

Различни, но велики

Ибра беше прав, като виното е – от арогантно дете се превърна във велик футболист

Карим Бензема се сбогува с Реал Мадрид с гол (ВИДЕО)

Златан Ибрахимович: Време е да се сбогуваме с футбола (ВИДЕО)

Пиоли за Ибра: Той помогна много на терена и извън него

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS