Касабов пас: Не знам дали мога да насроча Изпълком

Инес Павлова Инес Павлова

Новият президент на БФС Михаил Касабов заяви пред dsport, че все още не знае дали жалбата на Йордан Лечков ще му попречи да насрочи Изпълком на футболната централа. По-рано днес той официално бе вписан като представляващ футболния съюз. Няколко часа по-късно Йордан Лечков заяви, че е внесъл жалба в съда, тъй като според него вписването не нелигитимно.

Лечков с контра - внесе жалба срещу Касабов

Последно 10! Михаил Касабов е президент на БФС

"Компетентните органи и съдът трябва да решат кой е президент. Искам да кажа, че на предстоящия конгрес няма да бъда кандидат за президент, но всеки може да се заяви. Ако Лечков е прав няма проблеми. Тепърва ще се консултирам с юристите дали имам право при това положение аз да свикам Изпълком, който да насрочи конгрес. Ако имам право ще го направя веднага. Ако жалбата ме спира по някакъв начин за това няма как да го направя. Трябва да се прецени юридически какво предстои", каза Касабов.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още