Последно 10! Михаил Касабов е президент на БФС

Веско Вълчев Веско Вълчев

Михаил Касабов вече официално е временно изпълняващ президент на БФС. Това стана официално след вписването му в Търговския регистър. Този факт стана днес точно в 10:45 часа. Така Касабов вече е представляващ БФС. Според информация на dsport.bg Касабов вече имаше един отказ от съда за осъществяване на вписването и поради тази причина процедурата се забави толкова дълго.

Ново 20! Касабов все още не е вписан като президент на БФС

Касабов пас: Не знам дали мога да насроча Изпълком

Няма обаче промяна в членовете на Изпълкома, които остават същите, независимо, че по време на последното заседание всички подадоха оставки.

Очаква се Михаил Касабов да обяви датата на Изпълком, на който да бъде свикан конгрес. Най-рано заседанието на изпълнителният комитет може да бъде на 19 ноември, тъй като трябва да има 5 работни дни от обявяването до заседанието. До този час все още Касабов не е назначил заседание на управителното тяло.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още