Кирил Десподов заяви, че е много доволен от трансфера си в Щурм, тъй като клубът му е показал, че ще разчита много на него през настоящият сезон. Нападателят допълни, че се надява в австрийската Бундеслига да разгърне потенциала си и да докаже на феновете и ръководтвото, че привличенето му не е било напразно.

Родният играч също така изрази задоволството си, че отново ще работи с Нестор Ел Маестро, като сподели, че именно той е изиграл много важна роля за преминаването му в Щурм.
"Приятели, от днес официално ще защитавам цветовете на Щурм Грац. Щастлив съм, че австрийският клуб направи всичко възможно сделката да се осъществи, с което ме накара да вярвам, че ще бъда важна част от отбора занапред. Още с идването си срещнах голямо уважение и истински ентусиазъм сред всички в новия ми футболен дом. Още по-радостен съм, че в Щурм ще работя отново под ръководството на Нестор Ел Маестро, в чиито качества и футболен интелект имах възможността да се убедя в ЦСКА. Той беше в основата на преминаването ми в австрийската Бундеслига, за което съм му много признателен. Това определено е крачка напред за мен. Вярвам, че в Грац ще имам възможността да докажа на какво съм способен и да разгърна потенциала си изцяло. Благодаря на семейството ми за постоянната подкрепа и на вас, които през последните седмици на несигурност и спекулации бяхте плътно зад мен! Благодаря много на адвокат Радостин Василев и екипа на Vasilev and Co. Consulting за професионализма", обясни Десподов.
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS