Клаудиу Кешеру: Лудогорец ни увери, че няма финансови проблеми

| Лудогорец, БГ футбол

Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру сподели, че е всички в тима са уверени, че ситуацита с коронавируса няма да се отрази на заплатите на играчите. Румънецът сподели пред местните медии, че е бил изолиран за 5 дни, тъй като има приятели от Варна. 

Нападателят на "орлите" говори пред "DigiSport", че не е контактувал със собственика Кирил Домусчиев от месец насам. Както е известно бизнесменът бе диагностициран с коронавирус и в момента се лекува.

Кирил Домусчиев: Най-рано след две седмици ще ме изпишат, това не е чума

"Днес следобед правителството затвори за един месец няколко града в България, за да предотврати разпространението на заразата. Не мога да се завърна в Румъния, тъй като моят клуб е наложил забрана. От клуба ни увериха, че финансовата част няма да бъде засегната, въпреки че периодът е неблагоприятен за всички. Клубовете трябва да осигурят пари, въпреки че не генерират и нямат доходи, но договорите са факт. Миналата събота спряха футбола в България и не се прибрах в Румъния, тъй като семейството ми е с мен - няма проблем. Имам приятели във Варна и бяхме изолирани за пет дена. Тук има 100 случая. Чух от медиите, че нашият собственик е заразен, но не съм контактувал с него от началото на февруари, така че няма риск за мен. Всеки един от нас има индивидуална програма, по която да тренира и ние я спазваме - няма как", каза Кешеру.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още