Юрген Клоп се сбогува с много емоционална реч с феновете на Ливърпул на "Анфийлд". 

„Не го чувствам като край. Чувствам го като начало. Днес видях футболен отбор да играе пълен с талант, младост, креативност, желание, хъс. Това е една част от развитието, това е, от което очевидно Ливърпул има нужда“, започна Клоп.

„През тези няколко седмици, в които имах твърде много внимание, осъзнах много неща. Хората казват, че съм ги превърнал от съмняващи се във вярващи. Това не е вярно. Те го направиха. Никой не ти казва да спреш да вярваш. Този клуб е в по-добър момент от дълго време“, добави германецът.

„Имаме този прекрасен стадион, тренировъчен център и вас – суперсилата на световния футбол. Уау!“

"Ние решаваме дали сме притеснени или развълнувани. Ние решаваме дали да вярваме. Ние решаваме дали да вярваме или да не вярваме. Днес аз съм един от вас и продължавам да вярвам. Оставам да вярвам на 100%.“

„Очевидно видях много хора да плачат и ще го направя и тази вечер, защото хората ще ми липсват, но промяната е добра. Всичко ще бъде наред, защото основите са налице на 100%.“

„Приветствайте новия мениджър, както посрещнахте мен. Влезте ол-ин от първия ден. Продължавайте да вярвате. Вече съм един от вас. Обичам ви до краен предел. Благодаря ви. Вие сте най-добрият отбор в света. Благодаря ви!", завърши Клоп.

След края на своята реч Клоп започна да пее името на новия мениджър на Ливърпул: „Арне Слот, на, на, на, на“, а публиката на „Анфийлд“ му отговори.

Юрген Клоп запя името на новия треньор на Ливърпул на ‘‘Анфийлд‘‘ (ВИДЕО)

Краят на една ера, Клоп си взе последно сбогом с Анфийлд с победа (ВИДЕО)

‘‘Анфийлд‘‘ пя “You’ll never walk alone” за Клоп (ВИДЕО)

Страхотна атмосфера на ‘‘Анфийлд‘‘ за сбогуването с Клоп (ВИДЕО)

Нормалния, който възроди един спящ гигант

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS