Кобрата: Ще се бия за мечтата на баща ми, не за пари

dsport.bg

Кубрат Пулев разкри, че мачът за световната титла е много повече от пари за него. Кобрата отупа американеца Райдъл Букър и защити правото си да се изправи срещу Антъни Джошуа или Анди Руис. 

"Аз съм ви доказал, че за мен парите не са от значение. Те не са най-важното нещо, не се бия заради парите. Милиони са, но не знам колко милиона точно. Става въпрос за сериозни пари, но за мен е по-важно да направя нещо непостигано досега от българин. Това ще бъде голяма реклама за държавата, а и гордост за самия народ. Малък народ сме и би било голяма гордост”, каза Кубрат пред Нова.

Кобрата гледа към световната титла след бой по американец

"Не смятам, че парите са толкова трудно нещо за постигане, че да си дам живота за едни пари. Давам го за мечтата на баща ми. Сега вече тя е и моя мечта, както и на цяла България”, заяви Кобрата.

Пулев и разкри интересни диалози между него и Букър. „Беше много комично, защото през цялото време ми говореше как Дионтей Уайлдър удрял по-силно от мен. Дори употреби неприлична дума и каза, че не мога да ударя толкова силно. Нещата станаха малко на инат. Аз го удрях и му казвах: „А така харесва ли ти?” След 6-ия рунд му стана изключително тежко заради ударите и темпото, което наложих", разкри още Пулев.

Пулев концентриран: Чакам Джошуа или Руис

„Много сериозни удари понесе. Респект към него. Много добре знам как удрям с тези малки ръкавици. Той понесе наистина тежки удари, евала за което. Не падна, макар че на няколко пъти се разклати", добави Кобрата.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още