Кьолн няма да спира тренировки въпреки тримата заразени от COVID-19

| Германия

От Кьолн нямат намерението да спират тренировъчния процес, въпреки положителните проби за COVID-19, които дадоха трима от служителите на клуба, чиито имена не се назовават. Освен това няма да бъдат взимани по-специални мерки, заяви клубният лекар Паул Клайн:

„Няма да има специални мерки. Не е вярно, че при подобни случаи цялото предприятие, в случая целият клуб, трябва да бъде поставен под карантина. Има ясни разпоредби какво трябва да се прави с контактните лица на заразените", споделя Клайн пред клубния сайт.

По неофициална информация двама от заразените са футболисти, а един е физиотерапевт на клуба. Тримата не проявяват симптоми на заразата, но са поставени под карантина. Те ще бъдат тествани отново преди да се завърнат на работа.

Трио от Кьолн с коронавирус

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още