Кристиян Малинов: Бодуров ни липсва, на терена не играят лентата и номер 10

test

Полузащитникът на ЦСКА Кристиян Малинов даде специално интервю за dsport и Дарик радио. Той говори за "червените", предстоящите важни мачове в първенството и ситуацията в националния отбор. 

ЦСКА се забавлява (ВИДЕО)

"Очаквам да победим Ботев Враца. Треньорската рокада при тях, ще ги освободи малко. Предполагам, че ще ни затруднят, но ние ще си вземем своето. Антони Здравков е добър треньор, работил съм с него в младежкият национален тим и смея да твърдя, че на фона на действителноста във футбола ни, имахме добри резултати. Ботев Враца, ще се вдигнат, но след нашият мач. Имаме трудности с отбелязването на голове през първите полувремена на мачовете, но това е защото отборите срещу нас дават по-голям отпор, а в края на мачовете ние сме по-подготвени и за това ни се получава", каза Малинов.

"Бoдуров ни липсва много, но не искам да се бъркам в отношенията на президента и футболиста. Дебелият флумастер означава, че няма никаква надежда. Иначе няма спор какъв футболист е Бодуров и какви лидерски качества притежава", допълни още халфа.
"Нямам обяснение защо се получи тази поредица от слаби мачове в националния отбор. И там имаше три рокади за тези квалификации, които малко или много се отразиха. След многото натрупани загуби имаше и напрежение в нас футболистите и се надявам след победата над Чехия да тръгнем в правия път. Надявам се Ивелин Попов да размисли и неговото решение за оттеглянето от националният отбор да е плод на моментна емоция. Футболист с огромни лидерски качества. Признат от цяла Европа", заяви още Малинов.

"Първо да видим жребият утре и после, ще говорим за това какви са шансовете ни за класиране на европейските финали. В един мач всичко е възможно да се случи. Това какво, ще правим на финалите, ще го мислим после първо да се класираме. Според мен на терена  капитанската лента и N10 не играят. Там играем всички. Не е най-важното кой, ще носи лентата и десетката. Аз мисля, че от по-опитните и хората с по-голям стаж трябва да се избере, кой да наследи Попов. Според мен и треньорът трябва да има думата на финала", завърши футболистът.

Шампионът на Норвегия с интерес към футболист на ЦСКА

Дора Милева: Изплащаме парите към кредиторите на ЦСКА, изчистихме дълга към НАП

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още