Кристиано Роналдо отново без да иска се забърка в полемика, свързана с друга жена. През цялата си кариера футболната суперзвезда често се оказваше в противоречия заради жени.

Португалецът е известен с множество любовни връзки. Въпреки че изглежда щастлив с приятелката си Джорджина Родригес, той отново се оказа в горещи води.

Тези дни в социалните мрежи се разпространи запис на предполагаем непринуден разговор между арабската журналистка Халима Боланд и Роналдо. Халима твърди, че Роналдо случайно й се обадил, докато се опитвал да се свърже със съотборник в хотела. Тя дори публикува запис на предполагаемия разговор в своя Snapchat.

Роналдо допълнително се извинява и се опитва да обясни как е възнамерявал да се обади на приятеля си. Развълнуваната жена казва, че се казва Халима Боланд и е кувейтска телевизионна водеща. Тя нарича Роналдо „най-добрият в света“. В друго видео Халима публикува предполагаем разговор, в който "Роналдо" я кани на вечеря след тренировка.

Скоро обаче се появиха съобщения, че Халима всъщност е измислила гласа на Роналдо и че разговорът никога не се е състоял. Някои арабски медии сега пишат, че Халима е заплашена със съд от клуба на Роналдо Ал Насър.

Според съобщенията целият инцидент е бил манипулиран.

Саудитският журналист Абдел Азиз Алкамес твърди, че срещу Халима Боланд вече е заведено дело за злоупотреба с изкуствен интелект, за да фалшифицира телефонен разговор с Роналдо. Тя твърди, че не е фалшифицирала нищо и добавя, че на записа е показала стационарния номер, на който е изписано името на обаждащия се: "Футболен клуб Ал Насър".

Тя чака управата на хотела да предостави подробности за телефонния разговор.

„Уважавам футболен клуб Ал Насър и съм голям фен на Кристиано Роналдо, но трябваше да отговоря на всички тези неверни обвинения срещу мен“, каза тя след обвиненията, които тя отрича.

Проучване доказа, че МЛС има превъзходство срещу шампионата на Саудитска Арабия

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS